Maak kans op de Best Practice Award 2022

Op donderdag 27 oktober 2022 vindt de uitreiking van de Best Practice Award plaats. Voor de 9e keer wordt deze award uitgereikt vanuit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Ook jij maakt kans op de Best Practice Award 2022!
De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vindt het belangrijk om organisaties, die een goede toepassing van de Code in de praktijk laten zien, in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen werkt dit inspirerend en motiverend, maar ook: goed voorbeeld, doet immers goed volgen!

Wat is een Best Practice eigenlijk?
Een Best Practice is een casus waar één of meerdere gedragsregels uit de Code samen met ketenpartners succesvol in de praktijk worden toegepast. Wat hebben voorgangers voor een Best Practice ingediend? Klik hier om je te laten inspireren of bekijk hieronder de video van de uitreiking van het afgelopen jaar.

 

Het thema voor de Best Practice Award 2022 gaat over:
DUURZAME ARBEIDSVERHOUDINGEN MET AANDACHT VOOR DE DUURZAME INZETBAARHEID VAN DE SCHOONMAKER, GLAZENWASSER EN/OF SPECIALIST

Heb jij een mooi praktijkvoorbeeld als het om ketensamenwerking gaat dat je met de schoonmaakbranche wilt delen? Stuur deze in voor 23 september!

 

Dien nu uw Best Practice in!

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!

De Best Practice Award-uitreiking vindt plaats op donderdagmiddag 27 oktober 2022 in Nieuwegein.