Dien nu uw Best Practice in!

Het thema voor de Best Practice Award 2023 is:

DE STEM VAN DE SCHOONMAKER

Dit jaar staat de Best Practice Award in het teken van de schoonmaker, waarbij eigen inbreng van de schoonmaker gestimuleerd wordt. De schoonmaker is een belangrijke schakel in de keten en moet zijn of haar vak goed en met plezier uit kunnen voeren. Alleen dan kan er kwaliteit geleverd worden, wat alle partijen ten goede komt. Daarom is het belangrijk dat de schoonmaker wordt gezien en een stem heeft.

 

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!

Wanneer u wordt genomineerd voor de Best Practice Awards zult u persoonlijk worden benaderd en geïnformeerd over de gang van zaken. De nominatie zal geen grote last op uw bedrijfsvoering geven. Wij vragen enkel wat tijd vrij te maken in week 45, zodat wij een leuk nominatiefilmpje kunnen opnemen op de werkvloer.

De criteria waarop de jury de best practices zal toetsen zijn hier te lezen.

Heb jij een goed voorbeeld dat je wil delen met anderen? Ben je trots op dit voorbeeld en dienen de betrokkenen in het zonnetje te worden gezet? Wacht dan niet met indienen!

Indienen kan tot 26 oktober 2023

jpg, pdf, doc, docx (max 2mb)