TOOLBOX: IN GESPREK MET DE OPDRACHTGEVER

Steeds vaker gaan schoonmaakbedrijven het gesprek aan met hun opdrachtgevers over de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Om dit makkelijker te maken en om het gedachtegoed van de Code onder de aandacht te brengen bij opdrachtgevers is een toolbox ontwikkeld. Een aantal grote schoonmaakbedrijven heeft hiertoe het initiatief genomen.

De toolbox bevat  een film waarin opdrachtgevers vertellen waarom zij de Code hebben ondertekend, de wijze waarop zij het gedachtegoed in de praktijk brengen en hoe zij de Code bij verschillende partijen onder de aandacht brengen.

Film Code Verantwoordelijk Marktgedrag

In de toolbox is een aantal handvatten opgenomen die kunnen helpen om het gesprek met opdrachtgevers aan te gaan. Alle schoonmaakbedrijven die de Code hebben ondertekend krijgen de toolbox toegestuurd.
Heeft u nog vragen over de toolbox? Of wilt u nog meer informatie over hoe u het gesprek aan kunt gaan met de opdrachtgever? Neem dan contact op met Lilian Willekers via telefoonnummer 073 62 00 460 of stuur een email naar marktgedragschoonmaak@ras.nl.