PRACTICE AWARDS EERSTE OPDRACHT STUDIO WOEST

Studio Woest ontwerpt Best en Bad Practice Award 2012.

Het ontwerpen van de awards, in opdracht van de commissie Code, was hun allereerste opdracht. Studio Woest is een ontwerpcollectief dat in 2012 is opgezet door Daan Klootwijk, Lex Reerink en Michiel van der Meide. Zij studeren aan de st. Joost kunstacademie in Breda en studeren af in de richting 3D Vormgeving en werken op veel verschillende schaalniveau’s. Van product tot interieur.

Studio Woest is ontstaan vanuit vriendschap, gedeelde fascinaties en bewondering  voor elkaars werk.  Door onze verschillende achtergronden en vaardigheden te combineren  kunnen wij het maximale uit iedere opdracht halen.

De werkwijze van Studio Woest kenmerkt zich door het sterk inleven op de vraag van de opdrachtgever en deze vervolgens op een unieke en artistieke wijze te beantwoorden.

Best  en Bad Practice Award
De Best Practice Award wordt uitgereikt aan de bedrijven die de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmakers- en glazenwassersbranche het beste in hun bedrijfsvoering implementeren. De Bad Practice Award is voor het bedrijf dat deze regels niet voldoende naleeft en/of negeert.

Het ontwerp van de awards is ontstaan vanuit het symbool van de schakel. De commissie Code gebruikt de karabijn/schakel als symbool voor de onderlinge samenwerking tussen alle schakels in de schoonmaakbranche.

Gouden Schakel
De gouden schakel staat symbool voor het bedrijf dat uitblinkt in het naleven van de code. Om te laten zien dat het om ketensamenwerking gaat zijn er aan beide zijdes blauwe schakels geplaatst. Wanneer de 3 awards naast elkaar geplaatst worden ontstaat er een lange keten. Dit laat zien dat alle schakels uit de schoonmaakbranche nodig zijn samen een sterker geheel te vormen.