LEVER NU UW BEST PRACTICE IN!

Heeft u een mooi praktijkvoorbeeld als het om ketensamenwerking gaat dat u met de schoonmaakbranche wilt delen? Lever dan uw best practice in voor 18 oktober 2015. Dan maakt u kans op de Best Practice Award 2015: ‘de kroon op het werk’ als het om een win-win samenwerking conform de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche gaat!

De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vindt het belangrijk om organisaties, die een goede toepassing van de Code in de praktijk laten zien, in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen werkt dit inspirerend en motiverend, maar ook: goed voorbeeld, doet immers goed volgen!

Wat is een best practice eigenlijk?
Een best practice is een casus waar één of meerdere gedragsregels uit de Code samen met ketenpartners succesvol in de praktijk worden toegepast. Wat hebben uw voorgangers voor een best practice ingediend? Klik hier om u te laten inspireren.

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!
Twijfel niet en  klik hier  om uw best practice in te dienen.

 

De Best Practice Award-uitreiking vindt plaats op donderdag 14 januari 2016 van 10.30 – 12.30 uur in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch (tijdens vakbeurs Facilitair).

                                    Lever uw best practice in voor 18 oktober 2015!