Lever nu uw Best Practice in!

Op donderdag 25 januari 2018 vindt, tijdens vakbeurs Facilitair en Gebouwen in de Jaarbeurs in Utrecht, de uitreiking van de Best Practice Award plaats. Voor de 6e keer wordt deze award uitgereikt vanuit De Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Ook u maakt kans op de Best Practice Award 2017!
De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vindt het belangrijk om organisaties, die een goede toepassing van de Code in de praktijk laten zien, in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen werkt dit inspirerend en motiverend, maar ook: goed voorbeeld, doet immers goed volgen!

Heeft u een mooi praktijkvoorbeeld als het om ketensamenwerking gaat dat u met de schoonmaakbranche wilt delen? Dien deze in voor 19 november via deze link.

Wat is een Best Practice eigenlijk?
Een Best Practice is een casus waar één of meerdere gedragsregels uit de Code samen met ketenpartners succesvol in de praktijk worden toegepast. Wat hebben uw voorgangers voor een Best Practice ingediend? Klik hier om u te laten inspireren.

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!
Twijfel niet en klik hier om uw Best Practice in te dienen.

De Best Practice Award-uitreiking vindt plaats op donderdag 25 januari 2018, tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwen in de Jaarbeurs in Utrecht

Lever uw Best Practice in voor 19 november 2017!