Code Verantwoordelijk Marktgedrag pakt uit tijdens vakbeurs bij Jaarbeurs in Utrecht

Kennisblokken en award- uitreiking best practice 2016

Tijdens vakbeurs Facilitair en Gebouwen in de Jaarbeurs in Utrecht, vindt op donderdag 26 januari een aantal activiteiten van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche plaats. Naast drie Kennisblokken wordt ook de  Award van de Best Practice 2016 uitgereikt. U kunt zich voor beide events nog opgeven.

Dit jaar zijn de volgende samenwerkingsrelaties genomineerd voor de best practice award 2016:

  • Hotel Casa en CSU
  • UMCG Services en Hago Zorg
  • TOP Academie gemeente Rotterdam, Hago Zorg en Erasmus MC
  • Schiphol, Hago Airport Services, Asito, Raggers, ISS en VFM Facility Experts

De genomineerden zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk brengen. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

3×20 minuten kennis opdoen
Voorafgaan aan de award-uitreiking bent u van harte welkom bij de inspirerende Kennisblokken over de Code. In Kennisblokken van elk 20 minuten worden enkele speerpunten uit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag belicht door prominente spreken.

Kennisblokken: thema en sprekers
De Kennisblokken over de Code vinden plaats op donderdag 26 januari, in hal 4, zaal 5.

Blok 1: 12.30 – 12.50 uur
Thema: Hoe kan ik verantwoord inbesteden en uitbesteden?
Sprekers: Kees Blokland, voorzitter Code Verantwoordelijk Marktgedrag en Ivar Davids, managing partner Kirkman Company.

Blok 2: 13.00 -13.20 uur
Thema: Kwaliteit in aanbesteding, inkoop en contractmanagement waarborgen!
Sprekers: Wim Dingelstad, directeur CSG en Rob Westerlaken, directeur Hago Airport Services.

Blok 3: 13.30 – 13.50 uur.
Thema: Onderzoek naar de schoonmaker als belangrijke schakel: Hoe benutten we hun expertise en enthousiasme?
Sprekers: Jorcho van Vlijmen, onderzoeker en docent Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Jan Kampherbeek, bestuurder bij CNV.

Best Practice Award 2016
De uitreiking van de Best Practice Award 2016 vindt plaats om 14.00 uur (inloop), het programma start om 14.30 en duurt tot ongeveer 17.00 uur met na afloop een hapje en een drankje.

De genomineerden geven ter plekke en in een videoboodschap aan waarom zij denken voor de Award in aanmerking te komen. Voorafgaand aan deze uitreiking heeft sinds medio december een digitale stemronde plaatsgevonden. Deze stemronde is op 22 januari gesloten. De jury, het publiek en de digitale stemmers kiezen samen de winnaar Best Practice 2016. Kom ook uw kennis verrijken over fair zaken doen en laat uw stem gelden!

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via www.codeschoonmaak.nl/registreren voor deze Award-uitreiking. Een impressie van de Award-uitreiking 2015 vindt u hier