Volg live de verkiezing van de Best Practice Award 2021

Op donderdag 9 september 2021 zullen de Best Practice Awards uitgereikt worden. Vijf finalisten wachten in spanning af wie de winnaar wordt. U kunt deze uitreiking online volgen, het is ditmaal een hybride uitzending met studiobeelden afgewisseld met sfeerimpressies op de locaties van de genomineerden. Zorg dat u erbij bent, het belooft een feestelijke middag te worden!

De Best Practice Award is een initiatief van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Deze prijs wordt ieder jaar uitgedeeld aan een ketensamenwerking die voldoet aan het gestelde thema en de jurycriteria. Volgens de jury zijn er prachtige cases ingediend voor het thema: ‘Hoe blijven ketenpartners ten tijde van corona samenwerken en de Code naleven?’ Dus wat is er in het belang van de schoonmakers gedaan?” Uit de inzenders heeft de jury vijf finalisten benoemd (in willekeurige volgorde): Hago Rail Services en NS, Gom Offices en TNO, Schoonmaakbedrijf Aalbers, Hectas Facility Services en HAN University of Applied Sciences, Hago Zorg en Erasmus MC en Hago Nederland en Novon Schoonmaak Gebouwen met Trajectum, Centerparcs Parc Sandur.

Lees en bekijk meer over deze genomineerden en hun best practices via deze link: Finalisten Best Practice Award 2021 bekend – Code Verantwoordelijk Marktgedrag (codeschoonmaak.nl)

 

Volg de verkiezing op 9 september
Zowel het publiek als de jury bepalen wie op 9 september de winnaar van de Best Practice Award wordt. De hybride verkiezingsuitzending start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Dagvoorzitter Richard de Hoop legt die middag de contacten tussen afgevaardigden in de Studio van de RAS en mededingers op de locaties van genomineerden. Van iedere best practice wordt een filmpje getoond.  De link om de uitzending te volgen vindt u hier: www.codeschoonmaak.nl/live 

 

Internetstemming en juryberaad
Tot 5 september was het mogelijk te stemmen op de favoriete best practice. Inmiddels is deze stemming gesloten. De jury buigt zich nu over de best practices om te bepalen wie de award wint. Op 9 september volgt tijdens de live uitzending de uitslag!