Inschrijvingen Golden Service Awards 2021 geopend

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2021 zijn geopend! Nomineer vóór 1 september jouw Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar.

De inschrijvingen voor de vier categorieën zijn inmiddels geopend. Wie zijn of haar gegadigden wil inschrijven, kan terecht op www.goldenserviceawards.nl. De inschrijvingen sluiten op 1 september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit 3 personen.

 

Geef jouw schoonmaaktoppers op

“Onze boodschap aan alle schoonmaakbedrijven, van groot tot klein: geef de mensen op waarvan je vindt dat die een award verdienen. Schrijf jouw mensen in voor de Golden Service Awards, want echt iedereen maakt kans om in de prijzen te vallen!”, roept Jorcho van Vlijmen, voorzitter van de Stichting Golden Service Awards, de schoonmaakbranche op.

 

Tijdspad

Het globale tijdspad voor de Golden Service Awards ziet er nu als volgt uit:

  • 1 juni: Opening inschrijvingen
  • 1 September: Sluiten inschrijvingen
  • Half oktober: Finalisten worden bekend gemaakt
  • 3 december: Uitreiking Golden Service Awards

Uiteraard worden alle ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet gevolgd en houdt de organisatie rekening met de geldende maatregelen.

 

Over de Golden Service Awards

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Blankers Schoon, CSU, EW Facility Services, Gom, Katrin, Numatic, SMB Willems en SVS.