Het is weer zo ver! Je kunt je Best Practice indienen!

De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag wil aandacht besteden aan de best practices van bedrijven, die ook in tijden van crisis de Code hoog in het vaandel hielden. Het onderwerp van deze best practice is dan ook:

Partnership in coronatijd

Wereldwijd heeft men te kampen en te dealen met de coronacrisis. Ook voor de ketenpartners binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche was 2020 een pittig jaar waarin zij steeds moesten schakelen door de steeds veranderende maatregelen. Waar vele objecten volledig of gedeeltelijk sloten (kantoorpanden, scholen en vakantieparken) waren er in andere sectoren juist extra handen nodig (ziekenhuizen, verpleeghuizen). Ook in tijden van crisis moeten partijen goed met elkaar samenwerken en ernaar streven om de basisbeginselen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag niet uit het oog te verliezen. Dat er van alles moet veranderen staat vast, maar wel in overleg!

Heb jij een goed voorbeeld dat je wil delen met anderen? Ben je trots op dit voorbeeld en dienen de betrokkenen in het zonnetje te worden gezet? Wacht dan niet met indienen!

 

Dien nu uw Best Practice in!

 

Aanmelden is mogelijk is tot vrijdag 28 mei 2021. De Best Practice Award uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 9 september 2021, dus hou deze datum vrij in je agenda!