tekengebied-1

U bent op 26 januari 2017 toch ook bij de uitreiking aanwezig?

Op 26 januari 2017 wordt tijdens vakbeurs Facilitair & Gebouwen, in de Jaarbeurs in Utrecht, de vijfde Best Practice award Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche op rij uitgereikt. Deze award wordt uitgereikt aan partijen die samen het gedachtegoed van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassers succesvol in de praktijk brengen.

Zorg dat u hier ook bij aanwezig bent!

aanmelden

Wat is een best practice eigenlijk?

Een Best Practice is een samenwerking tussen partijen (minimaal 2) volgens het gedachtegoed van de Code: fair zaken doen met oog voor ieders belangen.

Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

 

Waar gaat een best practice over?

Een best practice gaat vaak niet over ingewikkelde zaken, maar over voor de hand liggende ‘oplossingen’ voor een probleem. Een best practice zit wellicht al verpakt in uw zelfverklaring!

Lees hier waar de vorige best practices over gingen die een award in de wacht sleepten.

 

 

 

Wat heeft u eraan?

Naast dat u op marktverantwoordelijke wijze samenwerkt en hier de vruchten van plukt, is de award-uitreiking een uitgelezen kans om dit ook ‘publiek ‘te maken. De vakbladen en de regionale en nationale pers zijn zeer geïnteresseerd in uw samenwerkingsverhaal.

Daarnaast is de Award een icoon geworden in de schoonmaakbranche. En de award-uitreiking een feestelijke bijeenkomst die u niet mag missen!

Winnaar 2015: COA en HECTAS

coahectas2

De Award winnaars van het afgelopen jaar, HECTAS en het COA, wisten door samenwerking diverse bewoners van het AZC een betere kans op de arbeidsmarkt te geven.

Het COA biedt haar bewoners de mogelijkheid tot het volgen van de basisvakopleiding algemeen schoonmaakonderhoud. Het COA financiert de opleiding en stelt ook ruimte beschikbaar voor het geven van de opleiding. Wanneer zij een woning toegewezen krijgen, biedt HECTAS hen een baan aan.

Impressie 2015

video-afbeelding2

Bent u nieuwsgierig naar de interviews met de genomineerden van 2015?

Voor een impressie van de finalisten klikt u hier of op het plaatje hierboven.

 

 

 

 

 

 

Bekendmaking genomineerden
De vier volgende samenwerkingsrelaties zijn genomineerd voor de Best Practice Award 2016 (in willekeurige volgorde):

  • Hotel Casa & CSU
  • UMCG Services & Hago Zorg
  • Top Academie van gemeente Rotterdam, Hago Zorg & Erasmus MC
  • Schiphol, Hago Airport Services, Asito, Raggers, ISS & VFM Facility

Reserveer donderdag 26 januari 2017 alvast in uw agenda!

 

Waar & Wanneer?

vakbeurs_facilitair_logo

 

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Datum Code-evenementen:
26 januari 2017

Openingstijd: 10:00 – 19:00 uur